PL EN DE FR RU NG

Luksusowa Marka Roku 2016 dla firmy LEK-AM 10 styczeń 2017

5 listopada 2016 roku w Zamku Biskupim w Janowie Podlaskim odbyła się VII edycja Wielkiej Gali „Luksusowa Marka Roku 2016”. Pomysłodawcą wydarzenia jest Mariusz Pujszo zaś organizatorem jego firma Excellent Events. Wyśmienite menu, wykwintne alkohole, wspaniali goście oraz luksus w pełnym wydaniu były myślą przewodnią tego wyjątkowego wieczoru, który prowadzili Wiola Wrzesińska i Maciej Orłoś.

W zacnym gronie firm obdarzonych statuetką i tytułem „Luksusowej Marki Roku 2016” obok Przedsiębiorstwa Farmaceutycznego LEK-AM znalazły się m.in. takie marki jak: Eveline Cosmetics, Wydawnictwo Marquard Media Polska,  Kancelaria Prawna Chałas i Wspólnicy, Eco Marine, Radio Kolor, Hotel Marina Club, Herbarium Hotel & SPA, a także szwedzkie jachty Nimbus. Nagrodzona została również Rządowa Organizacja z Mauritiusa, której statuetkę osobiście odebrał wiceminister turystyki Marcel Lindsay Noe oraz jeden z najlepszych hoteli na świecie Barriere Le Fouquet’s Paris, reprezentowany przez dyrektor marketingu Marinę Kaci.

Warto zaznaczyć, że jeszcze nigdy firma farmaceutyczna nie była w gronie laureatów i to właśnie  LEK-AM jest pierwszą firmą z branży, która otrzymała status „Luksusowej Marki Roku 2016”. Statuetkę odebrała Danuta Hanna Jakubowska , PR Manager.