PL EN DE FR RU NG

Lekam w mediach

28 września 2015 r. w Warszawie odbyło się jedno z najbardziej znaczących wydarzeń poświęconych zagadnieniom zarządzania, procesom inwestycyjnym i ich finansowaniu, a także konkurencyjności polskiej gospodarki na zagranicznych rynkach – Europejskie Forum Jakości 2015.

Tegoroczne Europejskie Forum Jakości zwieńczyła uroczysta gala Programu Najwyższa Jakość Quality International 2015, podczas której uhonorowani zostali Laureaci tego konkursu. Podmioty te wyróżnia wyjątkowa dbałość o najwyższą jakość oferowanych produktów i usług, jak również wdrożone standardy zarządzania. Poznaliśmy Laureatów, którym wręczone zostały medale QI 2015 w trzech kategoriach: QI Services, QI Order i QI Product. Wśród tegorocznych Laureatów znalazło się Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM. Otrzymaliśmy tytuł Laureata i Złote Godło w kategorii QI PRODUCT – za produkt najwyższej jakości Suplement diety NervoCalm.

Nagrody Laureatom wręczali Anna Biszkowiecka, redaktor naczelna Forum Biznesu i Biznes Trendy, Grażyna Żarlicka przewodnicząca Sekcji Małych i Średnich Przedsiębiorstw oraz Sekcji Organizacji Publicznych Klubu Polskie Forum ISO 9000 oraz Piotr Burzyk, Dyrektor Biura Zarządzania Jakością Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości. W imieniu firmy LEK-AM medal i dyplom odebrała Iwona Naja, kierownik produktu.

Na zdjęciu: Od lewej Piotr Burzyk, Dyrektor Biura Zarządzania Jakością Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, Grażyna Żarlicka przewodnicząca Sekcji Małych i Średnich Przedsiębiorstw oraz Sekcji Organizacji Publicznych Klubu Polskie Forum ISO 9000, Iwona Naja, Kierownik produktu firmy LEK-AM, Anna Biszkowiecka, redaktor naczelna Forum Biznesu i Biznes Trendy.