PL EN DE FR RU NG EN

Medal Europejski dla Serii Orton Flex 12 czerwiec 2019

Medal Europejski dla Serii Orton Flex

ORTON FLEX – SERIA SUPLEMENTÓW DIETY W GRONIE NAGRODZONYCH MEDALEM EUROPEJSKIM!

W samo południe, 12 czerwca 2019 roku, w Pałacu Lubomirskich -  w warszawskiej siedzibie BCC podczas uroczystej Gali XXX edycji Medalu Europejskiego Danuta Hanna Jakubowska, PR Manager wraz z Niną Podsiadło, Kierownikiem Produktu odebrały Medal Europejski za suplement diety Orton Flex seria.

Medal Europejski jest niekomercyjną, ogólnopolską inicjatywą najważniejszej dla przedsiębiorców instytucji działającej przy Komisji Europejskiej – Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego oraz Business Centre Club.

Gospodarzami uroczystości byli: Marek Goliszewski – prezes BCC, Grażyna Majcher-Magdziak – przewodnicząca Komisji Weryfikacyjnej ME, Leon Komornicki – członek Rady Organizatorów BCC oraz Zbigniew Żurek – wiceprezes, członek Loży Założycieli BCC. Uroczystość prowadził Wojciech Warski, wiceprezes BCC, wiceprzewodniczący Rady Dialogu Społecznego.

Celem nagrody jest wsparcie polskich produktów i usług na rynku Unii Europejskiej oraz przybliżenie idei Unii Europejskiej środowisku przedsiębiorców. Medalem wyróżniane są produkty, wyroby i usługi oferowane przez firmy działające w Polsce spełniające standardy europejskie.