Najwyższa Jakość w Biedrusku

2020-03-12

Wielkopolskie Stowarzyszenie Badań nad Jakością Centrum Badań i Monitorowania Jakości zorganizowało 12 marca  2020 r. w Pałacu w Biedrusku koło Poznania, finał II Edycji 2020 projektu  „Najwyższa Jakość”, który nagradza firmy stawiające na  jakość w zarządzaniu oraz  jakość produktów i usług.

Kapituła konkursowa, której przewodniczy prof. dr hab. Wiktor Gabrusewicz z Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu po raz kolejny przedłużyła firmie LEK-AM Certyfikat Jakość w Medycynie: ”Za konsekwentne budowanie marki LEK-AM opartej na zaufaniu klientów, doskonaleniu zarządzania przedsiębiorstwem oraz politykę i strategię skierowaną na rozwój i wzmacnianie pozycji rynkowej przedsiębiorstwa”. A drugi przedłużony na kolejne trzy lata  certyfikat, Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM otrzymało: za najwyższą jakość i innowacyjność produkcji leków opartą na rygorystycznych normach, nowoczesnych laboratoriach i wykwalifikowanej załodze oraz stabilną wizję i strategię rozwoju firmy.

od lewej podczas gali: prof. Henryk Kasperczak, wirtuoz lutni, Danuta H. Jakubowska PR Manager LEK-AM, Piotr Laskowski, Wiceprezes Wielkopolskiego Stowarzyszenia Badań nad Jakością Centrum Badań i Monitorowania Jakości, Michał Grześkowiak, Prezes WSBJ.

fot.M.Idzior