Złoto dla firmy LEK-AM

2020-09-15

Kapituła Programu Najwyższa Jakość Quality International 2020 jednogłośną decyzją przyznała Przedsiębiorstwu Farmaceutycznemu LEK-AM Sp. z o.o. tytuł Laureata i Złote Godło w kategorii QI Order – za  najwyższej jakości System Zarządzania oraz specjalne wyróżnienie Złotą Perłę.

Kapituła Programu, odbywającego się pod patronatem Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości Polskiego Komitetu Normalizacyjnego Katedry Zarządzania Jakością Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie bardzo wysoko nagrodziła działania związane z wdrażaniem, a także promowaniem idei jakości we wszystkich aspektach działalności firmy, zwłaszcza w zakresie zarządzania.

Jednocześnie organizator Programu wraz z Kapitułą docenił wszystkie przedsięwzięcia projakościowe, podejmowane przez firmę Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. w całym obszarze prowadzonej działalności i uwzględniając sześciokrotnie zdobyty tytuł Laureata QI jednomyślnym głosem uhonorował ją specjalnym wyróżnieniem - Złotą Perłą Quality International 2020!