Symbol Dekady

2020-12-10

W biurze spółki przy Rondzie Radosława w Warszawie została wręczona nagroda dekady.

Jakub Lisiecki, przewodniczący Kapituły programu Symbol, redaktor naczelny „Monitora Biznesu” i „Monitora Rynkowego” przyjechał osobiście. Wręczając wyróżnienie dla Przedsiębiorstwa Farmaceutycznego LEK-AM, podkreślił m.in. cyt.:”mamy ogromne uznanie dla LEK-AM-u, poparte Państwa wielokrotną obecnością z Nami. W tegorocznej edycji programu Symbol, która jest edycją niezwykłą bo Jubileuszową, Kapituła postanowiła spośród wszystkich nagrodzonych firm wyznaczyć zaledwie sześć tytułów specjalnych.

Symbol Dekady to nie tylko symbol  branży, czy kategorii, ale jeden z symboli całego 10-cio lecia istnienia tego programu i zaledwie sześć instytucji takie wyróżnienie otrzymało, a LEK-AM jest jedną z nich! Mamy ogromne uznanie dla Państwa rozmachu inwestycyjnego i misji którą tak naprawdę Państwo prowadzą. Oprócz produkcji leków, angażujecie się, co jest warte podkreślenia, w ważne akcje społeczne. Jako redakcja „Monitora Biznesu”, niezależnego dodatku do „Rzeczpospolitej” i „Monitora Rynkowego”, niezależnego dodatku do „Dziennika Gazety Prawnej”, wierzymy, że sukcesy warto chwalić i nagłaśniać”.

Jakub Lisiecki, Przewodniczący Kapituły programu Symbol i Danuta Hanna Jakubowska, PR Manager PF LEK-AM.