Złote Godło Najwyższa Jakość Quality International oraz Perły QI 2016

2016-10-20

29 września 2016 r. w hotelu Marriott  w Warszawie odbyło się Europejskie Forum Jakości oraz X-ta jubileuszowa Gala Programu Najwyższa Jakość Quality International, zorganizowana przez Forum Biznesu i Biznes Trendy. Program Najwyższa Jakość QI od dziesięciu lat wspiera i inicjuje projakościowe postawy w firmach i instytucjach w naszym kraju. W Europejskim Forum Jakości  wzięła udział Małgorzata Wójcik, Dyrektor Personalny Przedsiębiorstwa Farmaceutycznego LEK-AM, która poprowadziła  panel dyskusyjny poświęcony  polityce personalnej na temat  Społeczna odpowiedzialność biznesu – moda czy konieczność?

Na Gali Programu Najwyższa Jakość Quality International firmie LEK-AM przyznano Tytuł i Złote Godło Najwyższa Jakość Quality International 2016 w kategorii QI PRODUKT – produkt najwyższej jakości za suplementy diety z serii NervoCalm: Nervocalm forte, Nervocalm serce i Nervocalm sen z melatoniną. Firma otrzymała także  Perły QI 2016, przyznane za najwyższej jakości standardy oferowanych produktów, wyróżniających firmę na rynku branżowym. Wszystkie nagrody odebrała  Iwona Naja, kierownik nagrodzonych produktów. Warto wspomnieć, iż  po raz trzeci z rzędu firma LEK-AM została laureatem Najwyższej Jakości QI w kategorii Produkt.