LEK-AM na targach Vitafoods w Genewie

2017-05-26

W maju 2017 Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM miało zaszczyt uczestniczyć w Targach Vitafoods w Genewie.

Podczas 3 dni wystawy prezentowaliśmy produkty i naszą Firmę LEKAM – potencjalnym dystrybutorom z całego świata;  z takich krajów jak;  Portugalia, Francja, Grecja, Cypr, Norwegia, Finlandia, Szwecja, Anglia, Słowenia, Węgry, Turcja, Rosja, Tunezja, Iran, Jordania, Australia, Meksyk, Chile, Malezja.

Międzynarodowe Targi w Genewie co roku skupiają między innymi firmy farmaceutyczne oferujące swoje suplementy diety, czy też produkcję kontraktową i rozwój marek własnych Klienta.

Odwiedzający nasze stoisko chwalili jakość i szerokie portfolio produktów LEKAM, dużym zainteresowaniem cieszyły się takie produkty jak Melatonina, Orton Flex i seria syropów dla dzieci.

Cieszy fakt, że Klienci po Targach z dużym entuzjazmem patrzą na możliwości współpracy, Kontrahenci są bardzo zainteresowani wizytacją w naszej Fabryce w Zakroczymiu, będąc pod wrażeniem prezentowanej jakości procesu produkcji, nowoczesnego parku maszynowego i różnorodności możliwości współpracy!