Złote Godło QI dla serii MagleqB6 i nie tylko!

2017-11-20

17 listopada 2017 r. w Krynicy-Zdroju odbyło się Europejskie Forum Jakości i Innowacyjności 2017 oraz Gala Programu Najwyższa Jakość Quality International 2017. Z przyjemnością informujemy, iż Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM zostało docenione podczas obu tych wydarzeń. Europejskie Forum Jakości i Innowacyjności było zwieńczeniem tegorocznej edycji Programu Najwyższa Jakość Quality International, który od 11 lat wspiera i inicjuje projakościowe postawy w firmach i instytucjach w naszym kraju. Firma otrzymała tytuł Laureata oraz Złote Godło Najwyższa Jakość QI 2017. W kategorii QI Produkt – produkt najwyższej jakości wyróżnienie otrzymała seria suplementów diety MAGLEQ: Magleq B6 MAX, Magleq B6 Sters, Magleq B6 Skurcz. Firma LEK-AM została także wyróżniona w Programie Liderzy Społecznej Odpowiedzialności – i uzyskała tytuł Lider Społecznej Odpowiedzialności oraz statuetkę Dobra Firma 2017. Zdobyte tytuły są odzwierciedleniem najwyższego poziomu wdrożonych standardów zarządzania we wszystkich obszarach, a godła stanowią gwarancję produktów na najwyższym poziomie.

Od lewej: Joanna Chrustek, Danuta Hanna Jakubowska, PR manager LEK-AM oraz Anna Biszkowiecka - Redaktor Naczelna Forum Biznesu. Fot. Tomasz Popławski.