JAKOŚĆ ROKU 2017

2018-03-01

„Future of Quality”. Pod takim hasłem odbył się w marcu 2018r. IV Europejski Kongres Jakości, który zgromadził przedstawicieli świata biznesu i nauki . Łódź  w pierwszy dzień wiosny stała się stolicą jakości.

Licznie przybyli uczestnicy, prelegenci i paneliści, promowali wdrożone w swoich organizacjach rozwiązania, przedstawiali realne case studies i poznawali najnowsze trendy związane z systemami zarządzania jakością. Zamknięciem pierwszej części tego merytorycznego spotkania praktyków był pierwszy panel dyskusyjny, który poprowadziła dr Joanna Rosak–Szyrocka. Wspólnie z zaproszonymi do rozmowy szukała odpowiedzi na pytania, jak stres wpływa na naszą skuteczność i wydajność oraz dlaczego warto uzyskać równowagę w tzw. work-life balance.

Swoimi doświadczeniami i różnymi perspektywami widzenia z uczestnikami kongresu podzielili się: Danuta Hanna Jakubowska, rzecznik prasowy Przedsiębiorstwa Farmaceutycznego LEK-AM,( która dodatkowo obdarowała panelistów produkowanymi w firmie suplementami serii NervoCalm),  Aldona Dybuk, dyrektor ds. promocji i PR Energy Events, oraz Adam Różycki, prezes zarządu Grupy Producentów Agros Sp. z o.o. Kulminacyjnym punktem wydarzenia było zaprezentowanie nowego projektu Fundacji Qualitas: European Quality Certificate , oraz wręczenie Certyfikatów JAKOŚĆ ROKU Jednym z nich w kategorii EKOLOGIA zostało uhonorowane Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. za „Wachlarz działań proekologicznych wprowadzonych przez firmę LEK-AM w trosce o środowisko”. Wyróżnienie stanowi docenienie profesjonalizmu, zaangażowania i dążenia do doskonalenia jakości przy opracowaniu innowacyjnych rozwiązań w ramach projektu.

Od lewej: dr Joanna Rosak-Szyrocka, Danuta Hanna Jakubowska, rzecznik prasowy Przedsiębiorstwa Farmaceutycznego LEK-AM, Aldona Dybuk, dyrektor ds. promocji i PR Energy Events, oraz Adam Różycki, prezes zarządu Grupy Producentów Agros Sp. z o.o.