Europejskie Forum Biznesu 2019

2019-11-26

26 listopada 2019 r. w hotelu Angelo By Vienna House Katowice odbyła się uroczystość wręczenia nagród - Europejskie Forum Biznesu oraz Gala finałowa QI 2019.

Podczas gali zostały wręczone Laureatom dyplomy, medale Najwyższej Jakości oraz statuetki. Kapituła Programu Najwyższa Jakość Quality International 2019, odbywającego się pod patronatem Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, Polskiego Komitetu Normalizacyjnego, Katedry Zarządzania Jakością Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie jednogłośną decyzją przyznała firmie Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.  tytuł Laureata oraz Złote Godło 2019 w kategorii  QI Product – za  najwyższej jakości : Suplement diety BIORETINOF Luteina z Zeaksantyną.

Jednocześnie Kapituła  nagrodziła działania związane z wdrażaniem, a także promowaniem idei jakości we wszystkich aspektach działalności firmy LEK-AM , zwłaszcza w zakresie produktu, będącego przedmiotem konkursowego zgłoszenia.